Kruger


DSC_0774Sus og Rasmus var så søde at give os et lift til lufthavnen. Her spiste vi frokost efter at vi havde droppet vores bagage. Herefter planmæssig afgang fra København kl. 14.35 med SAS til München. 5 times venten i lufthavnen gik forholdsvis hurtigt.Franck fik købt sig et par Ray-Ban solbriller og fik lidt at spise. Gratis kaffe fra Lufthansa var ikke af vejen.

Afgang fra München med South Africa Airways kl. 21.05 mod Johannesburg. Ved online check in gik der noget galt, så vi kom til at sidde to forskellige steder. Da vi ikke syntes at det var optimalt på sådan en lang re

jse, betalte vi for en opgradering af flysæder ved exit til 1200kr. Det var overhovedet ikke pengene værd – ud over mere benplads selvfølgelig. Den tv-skærm Franck havde på sin plads virkede nemlig ikke. Nedtur og Franck var tosset. Da flyet var fyldt var der ikke rigtigt noget at gøre. Dog var der en enkelt anden plads lige ved siden af os, også ved nødudgangen. Han rykkede sig så derover, men kom tilbage kort efter. Den den tvskærm virkede lyden ikke. Virkelig en skandale på sådan en lang flyvetur, hvor der ikke er noget at tag sig til. Det minder mig om at jeg skal skrive en klage, når jeg igen har internet eller er kommet hjem. Det hjælper sikkert ingenting.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.